Reviews

Getoond: 19-27 van 154 resultaten.
81Z-g+JU+OL._SL1500_.jpg

Bloodborne

Jeroen trotseerde zijn angsten en betrad de nachmerrieachtige wereld van Bloodborne om op verschrikkelijke beesten te jagen.

PlayStation 4
R6SIEGE034_XOne_BXSHT_2D_pegi_1431622058.jpg

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

3, 2, 1 ... GO. Jeroen leefde zich helemaal in als terrorist of counter-terrorist en beleefde enkele spannende invallen maar ondervond ook last van enkele kleine strubbelingen.

PC PlayStation 4 Xbox One
guild-wars-2-heart-of-thorns-pc.jpg

Guild Wars 2: Heart of Thorns

Gerd keert terug naar Tyria om de strijd aan te gaan met de Elder Dragon Mordremoth in een nieuwe uitbreiding voor Guild Wars 2 die heel wat nieuws toevoegd.

PC
81cx6Z7CImL._SL1500_.jpg

Fallout 4

Jeroen ging als een Vault dweller op verkenning in de Commenwealth en ontdekte een diepgaande en rijke wereld die ietwat geplaagd wordt door (technische) bugs.

PC PlayStation 4 Xbox One
813HLUyJACL._SX385_.jpg

Helldivers

Gerd probeerde Super-Earth te beschermen van buitenaardse levensvormen en democratie te verspreiden over het heelal in de Starship Troopers-achtige shooter Helldivers.

PlayStation 3 PC PlayStation 4 PlayStation Vita
3max.jpg

The Crew: Wild Run

Motoren! Dragsters!! Monster Trucks!!! The Crew gaat op zoek naar de meer extreme takken van het races en dat kan Jeroen wel smaken. Al laat de game volgens hem ook wel enkele steken vallen.

PC PlayStation 4 Xbox One
91SPkSK716L._SL1500_.jpg

Divinity: Original Sin Enhanced Edition

Jeroen probeerde de wereld van Rivellon te behoeden van het kwaad in de ultieme versie van Larian Studio's Divinity: Original Sin

PC PlayStation 4 Xbox One
51HXAAOm7RL.jpg

Star Wars Battlefront

Herbeleef de iconische veldslagen uit de Star Wars saga en ga de strijd aan met je medespelers in deze reboot van de Battlefront-serie. Hoe Jeroen zijn avonturen in dit universum beleefde, lees je in zijn review.

PC PlayStation 4 Xbox One
51Dvg3+zjrL.jpg

Need for Speed

Kevin kroop achter het stuur van zijn gepimpte auto en racete doorheen het verhaal van Need for Speed. Of deze titel hem kon boeien lees je in zijn bespreking.

PC PlayStation 4 Xbox One