Reviews

Getoond: 145-153 van 154 resultaten.
tombraider_de_box.jpg

Tomb Raider: Definitive Edition

Normaal hebben we het wel gehad met een game als we hem één keer volledig doorlopen hebben. Maar als je natuurlijk spreekt over Lara Croft nog eens tien uur onder je controle hebben, dan weet Brent het ook wel!

PlayStation 4 Xbox One
box_kickbeat.jpg

Kickbeat

Everybody loves Kung Fu fighting, ha! Op die noot probeert Zen Studios verder te gaan: Kung Fu en muziek komen samen. Jeroen heeft zijn twijfels of dat wel echt nodig was.

PlayStation 3 PC PlayStation 4 PlayStation Vita
killzone_box.jpg

Killzone: Shadow Fall

Iedereen is best onder de indruk van de grafische pracht van deze Killzone: Shadow Fall. Maar is dat ook gekoppeld aan leuke en interessante gameplay? Gerd zoekt het uit.

PlayStation 4
dontstarvebox.jpg

Don't Starve

Niet uithongeren is één ding, maar nog eens aanvallen van vijanden en ander gespuis overleven is iets anders. Jeroen ging de uitdaging alvast aan in de PlayStation 4 versie van Don't Starve.

PC PlayStation 4
Max,_The_Curse_of_Brotherhood_box_art.jpg

Max: The Curse of Brotherhood

Max: The Curse of Brotherhood is een charmante platformer voor de Xbox One. Nicolas ging op stap met Max en zijn magische stift en kwam terug met een gemixte conclusie.

Xbox 360 Xbox One
FIFA14_box.jpg

FIFA 14

Gerd trekt zijn virtuele voetbalsokken op en stapt het veld op met de PlayStation 4 versie van FIFA 14. Al gauw blijkt dat het populairste voetbalspel ook op de nieuwe consoles vlot scoort. En hoe!?

PlayStation 3 Xbox 360 PC PlayStation 4 Xbox One
kFzgGDv.jpg

Need for Speed Rivals

Eén grote wereld gevuld met andere spelers die jou het leven zuur maken. Conceptueel klinkt het best, maar is het dat ook in de praktijk? Maxim zocht de rivaliteit op in Need for Speed Rivals.

PlayStation 3 Xbox 360 PC PlayStation 4 Xbox One
Resogun-Boxart.png

Resogun

Resogun moet je eigenlijk spelen om het helemaal te vatten. Brent doet alleszins een poging om het toch uitgelegd te krijgen. Maar belangrijker dan dat, vertelt hij ook wat ie er van vindt!

PlayStation 4
acIVbf_boxarts.jpg

Assassin's Creed IV: Black Flag

Ubisoft heeft er de gewoonte van gemaakt om ieder jaar een nieuwe Assassin's Creed-telg op de markt te brengen. Zo kregen we de afgelopen zeven jaar dan ook zeven titels te spelen. Is Assassin's Creed IV: Black Flag ook op de PlayStation 4 een meerwaarde?

PlayStation 3 Xbox 360 PC PlayStation 4 Xbox One Nintendo WiiU