Reviews

Getoond: 136-144 van 154 resultaten.
titanfall_boxart.jpg

Titanfall

Titanfall, de redder des vaderlands. Tenminste als het vaderland de Xbox One is. Maar is het een redder? Nicolas gaat ter land, ter mech en in de lucht de strijd aan.

Xbox 360 PC Xbox One
awesomenauts_boxart_small.jpg

Awesomenauts Assemble!

Om eerlijk te zijn verwachtte Brent vrij weinig van Awesomenauts Assemble!. Maar hij moest al snel zijn ongelijk toegeven en verspreidt nu zonder verpinken hoe awesome(nauts) deze game wel is!

PlayStation 4
thief_box.jpg

Thief

Eén van de meest geanticipeerde nieuwe generatie games heeft ons eindelijk bereikt. Is Thief crimineel goed of eerder een wannabe schorriemorrie?

PlayStation 3 Xbox 360 PC PlayStation 4 Xbox One
lego_movie_videogame_box.jpg

The LEGO Movie Videogame

Een spel betreft een verfilming van een ander spel. Dat kan niet anders dan LEGO zijn. Brent keerde terug naar zijn kindertijd en speelde met veel plezier terug met de blokjes.

PlayStation 3 Xbox 360 PC PlayStation 4 PlayStation Vita Xbox One Nintendo WiiU Nintendo 3DS
LRFFXIII-Europe.JPG

Lightning Returns: Final Fantasy XIII

Een Final Fantasy fan vinden wordt moeilijker en moeilijker. Gelukkig hebben we met Jeroen toch nog een genadige gevonden die Lightning Returns even onder de loep wou nemen.

PlayStation 3 Xbox 360
insurgency_box.jpg

Insurgency

Het terrorisme bestrijden in een hoog realistische en beklijvende first-person shooter. Dat zag Gerd wel zitten. En dat het nog eens leuk is ook, is mooi meegenomen!

PC
outlast_box.jpg

Outlast

Onderzoeksjournalisten kennen geen grenzen en dus trekt het hoofdpersonage van Outlast enkel met een notitieboekje en een camera naar een verlaten Asylum. Als dat maar goed komt.

PC PlayStation 4
fable_anniversary_box.jpg

Fable: Anniversary

Fable is tien jaar oud en dat wordt gevierd met Fable: Anniversary. We laten de HD remake los aan onze complete Fable-leek, Jelle en kijken of de game de tand des tijds heeft doorstaan.

Xbox 360 PC
ys_box.jpg

Ys: Memories of Celceta

Laurens kruipt in de huid van Adol Christin en exploreert de bossen van Celceta. Op de PlayStation Vita dan nog. Want ja, daar komen nog steeds games voor uit. Toch?

PlayStation Vita