Reviews

Getoond: 109-117 van 154 resultaten.
SoM.jpg

Middle-Earth: Shadow of Mordor

Michiel kroop in de huid van Talion, een jagers wiens familie vermoord werd door het leger van Sauron. Zijn wraaktocht leverde hem een boeiende spelervaring op dankzij het unike Nemesis-systeem.

PC PlayStation 4 Xbox One
nidhogg_box.jpg

Nidhogg

En garde! Gerd doet er alles aan om als eerste het Nidhogg monster te bereiken. Zijn zwaard, vuisten en atletische vaardigheden helpen hem in zijn missie. Alleen staat er nog een andere speler in de weg met net dezelfde wapens...

PC PlayStation 4 PlayStation Vita
AY.jpg

Anomaly 2

Jeroen probeerde zijn troepen veilig doorheen vijandig gebied te leiden in Anomaly 2. Zijn tactisch vernuft werd danig op proef gesteld door deze reverse tower defence game.

PC PlayStation 4
cover_large.jpg

Velocity 2X

Gerd probeerde Kai Tana te helpen ontsnappen en wraak te nemen tegen de Vokh. Of hij het hyperkinetische Velocity 2X de baas kon, lees je in zijn bespreking.

PC PlayStation 4 PlayStation Vita Xbox One
9200000028801985.jpg

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments

Kevin haalde de speurneus in hem boven en probeerde zes mysterieuze zaken op te lossen. Hoe het hem beviel om in de huid van 's werelds bekendste detective te kruipen, lees je in zijn review.

PlayStation 3 Xbox 360 PC PlayStation 4 Xbox One
9200000032688842.jpg

Destiny

Maak je eigen Guardian en verken samen met duizenden andere spelers het universum van Destiny. Of de beloofde mix tussen MMO en FPS geslaagd is, ontdek je in onze bespreking.

PlayStation 3 Xbox 360 PlayStation 4 Xbox One
CHAR_Baby_Pose003_T_1377024598.jpg

Murasaki Baby

Jeroen nam het meisje uit Murasaki Baby bij de hand en ging met haar op stap doorheen een vreemde wereld. Benieuwd hoe de tocht verlopen is?

PlayStation Vita
TTR.jpg

Table Top Racing

Als fan van Micro Machines en kartgames als Mario Kart en Crash Team Racing ging Jeroen aan de slag met Table Top Racing. Of de game even goed is al de klassiekers waaraan het ode brengt, lees je in zijn bespreking.

PlayStation Vita
transformers-rise-of-the-dark-spark.jpg

Transformers: Rise of the Dark Spark

Brengt Edge of Reality een leuke Transformers game? Of is Rise of the Dark Spark het cliché van alle filmgames: saai, eentonig en te snel geproduceerd? Kevin viste het voor ons uit.

PlayStation 3 Xbox 360 PC PlayStation 4 Xbox One